Oglądaj Wszystkie serie Pitbulla !

Administrator Kwiecień 26, 2018 Wizyty 76461

Witam was serdecznie, jak już wiecie niedługo będzie premiera filmu ” Pitbull Ostatni Pies ” na który mnóstwo z was czeka z niecierpliwością, i tu mamy dla was dobrą nowinę! Film pojawi się u nas i to bardzo szybko. Wracając do Pitbulla możecie obejrzeć poprzednie wersje na platformie SHOWMAX! Seria Pitbull zaczyna się w 2005 roku, gdzie jako pierwsze tchnienie w serię dał film ” Pitbull ”

W roku 2016 Vega znów powraca z wielkim hukiem jakim jest : Pitbull Nowe Porządki ” jest to druga części serii Pitbulla, która zdobyła ogromne jak i kolosalne wyniki oglądalności. Polskie kino zaczyna się coraz bardziej rozwijać i idzie jeszcze wyżej wspinając się po szczeblach rankingu najlepszych filmów świata.

I nadchodzi trzecia odsłona serii Patryka Vegi, ” Pitbull Niebezpieczne Kobiety ” film opowiada o młodych policjantkach, które za wszelką cenę chcą być najlepsze w swoim fachu, i chcą udowodnić mężczyznom że płeć piękna też jest bardzo silna i nie obliczalna. Główne role zagrali: Sebastian Fabijański jako „Cukier”,  „Joanna Kulig jako ” Zuza” oraz Alicja Bachleda Curuś jako „Drabina” .

Pozostaw komentarz

Imię *
Podaj swój nick, który będzie się wyświetlać
Twój adres e-mail nie będzie opublikowany